Vilniaus kolegijos Sveikatos priežiūros fakultetas, bendradarbiaudamas su uždarąja akcine bendrove „Integrity PR“, įgyvendinančia trejų metų trukmės (2015–2018) ES projektą „Sultys ir glotnučiai – SMART formos vitaminai“, 2016 m. balandžio 6 d. (trečiadienį) 11 val. 137 auditorijoje organizuoja informacinį edukacinį 1 val. trukmės seminarą studentams ir dėstytojams apie sultis ir glotnučius (sutrintus vaisius ir daržoves), paremtą „Millward Brown“ tyrimu, KUPS informacija apie sultis ir glotnučius bei fakulteto vidine informacija.
Seminaro metu pranešimus skaitys studijų programos „Dietetika“ studentai. Jie pristatys bendrąsias maitinimosi rekomendacijas, informaciją apie sulčių ir glotnučių gamybos procesą, pakavimą ir produktų kokybę, maistines medžiagas sultyse ir glotnučiuose, jų vartojimo naudą.
Biomedicininės diagnostikos
ir dietetikos katedros vedėja dr. Erika Kubilienė