Vilniaus kolegijos Sveikatos priežiūros fakultetas, bendradarbiaudamas su uždarąja akcine bendrove „Integrity PR“, įgyvendinančia trejų metų trukmės (2015–2018) ES projektą „Sultys ir glotnučiai – SMART formos vitaminai“, atliko tyrimą tarp Sveikatos priežiūros fakulteto studentų apie sulčių ir glotnučių vartojimą ir tyrimo rezultatus pristatė 2016 m. balandžio 14 d. įvykusioje Vilniaus kolegijos Sveikatos priežiūros fakulteto studentų mokslinės draugijos (VK SPF SMD) organizuotoje respublikinėje nuotolinėje mokslo taikomojoje studentų konferencijoje „Studijos ir sveikata: 2016“.
Pranešimą tema „Vilniaus kolegijos Sveikatos priežiūros fakulto studentų maitimosi įpročiai bei požiūris į sultis ir glotnučius“ skaitė studijų programos „Dietetika“ pirmo ir antro kurso studentės: Eglė Smalakytė, Reda Mickūnaitė ir Greta Žėkaitė. Studentus konferencijai parengė Sveikatos priežiūros fakulteto Biomedicininės diagnostikos ir dietetikos katedros dėstytojos Akvilė Sutkaitytė ir dr. Erika Kubilienė.
Biomedicininės diagnostikos ir dietetikos
katedros vedėja dr. Erika Kubilienė