Dėkojame VK SPF studijų programos „Dietetika“ DT19 grupės studentams, 2021 m. lapkričio 17-18 d. aktyviai dalyvavusiems renginyje „HACK AgriFood 21. Iššūkių laboratorija“. Renginį inicijavo EIT FOOD – pirmaujanti maisto inovacijų iniciatyva Europos Sąjungoje, siekianti tvaresnės, sveikesnės ir patikimesnės maisto sistemos visame žemyne. Dalyviai turėjo kūrybiškai išspręsti žemės ūkio ir maisto sektoriaus bei aplinkos, kurioje mes gyvename, tvarumo problemas ir pateikti konkrečių pasiūlymų, kaip ją padaryti sveikesnę, patikimesnę, tvaresnę, diskutavo su įvairių profesijų atstovais, gavo naujų žinių.

Nuoširdžiai sveikiname DT19 grupės studentes Aušrinę Regelskaitę, Egidiją Indulytę, Eveliną Svobutaitę, kurios komandoje kartu su kitų VK fakultetų studentais parengė geriausią grupės darbą ir laimėjo pirmąją vietą bei piniginį prizą.

VK SPF Medicinos technologijų ir dietetikos katedra