2020 m. spalio 27 d. Vilniaus kolegijos organizuotame susitikime „Ergoterapijos“ studijų programos studentai ir dėstytojai sveikino vieni kitus Pasaulinės ergoterapijos dienos proga.
Vilniaus kolegijos Sveikatos priežiūros fakulteto Reabilitacijos katedros vedėja, docentė dr. Milda Žukauskienė pasveikino visus prisijungusius ir džiaugėsi, kad šios dienos minėjimas jau yra tapęs gražia tradicija. Taip pat pažymėjo, kad šiais metais šventė yra kitokia, bet ne mažiau kūrybiška ir nuoširdi, kad technologijos leidžia švęsti ne vieniems, o kartu su kolegomis iš Kauno aukštųjų mokyklų. Linkėjo visiems studentams ir dėstytojams tolimesnės bendrystės, gražių šventės akimirkų, o svarbiausia – likti sveikais ir saugiais.
Lietuvos ergoterapeutų draugijos pirmininkas dr. Sigitas Mingaila sveikino ergoterapeutus ir trumpai supažindino su draugijos veikla bei kvietė jungtis visiems ir dalintis savo žiniomis. Informavo apie tarptautines organizacijas ir skatino vykdyti mokslines veiklas, linkėjo optimizmo, tikėjimo profesija ir kalbėdamas pabrėžė, kad ergoterapeuto darbas yra prasmingas.
Vilniaus kolegijos „Ergoterapijos“ studijų programos studentai pristatė filmukus apie tai, kokiais ergoterapeutais norėtų būti. Kauno kolegijos studentai pristatė trumpus filmukus apie tai, ką „Ergoterapijos“ studijų programos studentai galvoja apie ergoterapiją. Lietuvos sveikatos mokslų universiteto ergoterapijos draugijos būrelio atstovai supažindino su savo veikla ir skatino visus bendrauti, bendradarbiauti ir dalintis žiniomis.

Ačiū visiems dalyvavusiems!
Sveikiname visus su Pasauline ergoterapijos diena!

 

Jurgita Tuitaitė,
Reabilitacijos katedros lektorė